Hello there!

Het gezicht achter Poiēma is van Ilse. Ze is 33 jaar, dit jaar 10 jaar getrouwd met Matthias (yay!) en moeder van Jozua, Sarayu en Elim. Na het uitdenken en uitbouwen van Het zusje van Saar - de leukste webwinkel voor preloved positiekleding, waar je positiekleding mag kopen, dragen en terugsturen na gebruik - was het tijd voor nieuwe dingen. Eerder schreef Ilse het boek De kleine dappere ridder & het paard: het eerste Nederlandstalige boek over Hyperemesis Gravidarum, ter bemoediging van vrouwen met dezelfde zwangerschapsziekte. Vanuit daar en Het zusje van Saar ontdekte Ilse een hart voor (zwangere) vrouwen. Als beelddenker en ontwerper ontstond het verlangen naar 'kaartjes die je nergens anders vindt' en woorden vol van leven, inspiratie rondom gebed en het bij hart leren kennen van God's Woord. Met weer twee handen vrij werd Poiēma geboren en Ilse werd teamlid bij Mountain Green: een bediening voor vrouwen en moeders aan de voeten van Jezus.

So there we are: glunderend van een toffe, authentieke collectie beelden en woorden als inspiratie voor aan de voeten van Jezus - voor jou of voor de mensen die jij liefhebt.

Waar mogen we jou mee helpen?

 

Heb jij vragen of wil je met Ilse in contact komen? Vul onderstaand formulier in en we komen bij je terug. (Houd je spambox in de gaten!)